Het bedrijf

Diervriendelijk ontwerpen, milieuvriendelijk en duurzaam produceren

Het bedrijf

Wij, van De Rooij Staltechniek, zorgen voor optimaal koeverkeer in uw stalsituatie. Diervriendelijk, praktijkgericht en duurzaam geproduceerd.

De ontwikkeling van automatische behandel- en verzorgingsboxen voor koeien zorgde voor een grote stap in de ontwikkeling van onze producten. Inmiddels worden onze producten over de gehele wereld geëxporteerd. Producten die gekenmerkt worden door een hoge kwaliteit, lage exploitatiekosten, optimale veiligheid en de grootst mogelijke efficiëntie.

Diervriendelijk ontwerpen, milieuvriendelijk en duurzaam produceren zijn belangrijke items. Pas na een uitvoerige test en een proefperiode in de praktijk op de boerderij komen onze producten op de markt voor de verkoop.

Quote

Het inleven in de situatie van de klant en zijn dieren is de basis van innovatie en productieontwikkeling.

Recente berichten

Hulp nodig?

Neem gerust contact op met onze ervaren en gekwalificeerde experts.

Bericht van eigenaar

"Het succes van ons bedrijf is het resultaat van gezamenlijk werk met onze klanten. Het succes van onze klanten - ons succes!"
Directeur van De Rooij Staltechniek

Onze partners

Het is onmogelijk om een toekomst voor te stellen zonder de hechte relaties met betrouwbare partners.

Bedrijfshistorie

De Rooij Staltechniek heeft haar oorsprong in de agrarische sector.

In 1996 begint directeur Arie de Rooij met de ontwikkeling en productie van opdrijfsystemen en koeverkeer hekwerk ten behoeve van melkrobots en andere grote melksystemen. Als zoon van een melkveehouder heeft Arie veel ervaring met koeien. Door deze ervaring weet hij het optimale te bereiken om diervriendelijke hekwerken te maken voor een optimaal koeverkeer.

0
Jaar
0
Vacatures

Onze experts

Ervaren en gekwalificeerd
Management
Arie de Rooij
Managing director
Financiën
Anita Vermeulen
Financiële administratie
Engineering
Administratie
Nicolien van Aalst
Receptioniste / orderadministratie
Wordt lid van ons geweldige team!


    [mc4wp_form id=”1230″]

    Projecten

    Aandacht & inleving

    Wij luisteren met aandacht naar de klanten en nemen hun vragen en bedrijfssituatie ter harte. Het inleven in de situatie van de klant en zijn dieren is de basis van innovatie en productieontwikkeling.